onsdag 28. april 2010

Løkkeskrift i sidemenyen

Dette er egentlig ikke noe hokkus pokkus! :) Mange av dere har signaturer etter hvert innlegg. Og de lages på www.mylivesignature.com

Gå inn der og lag overskrifter. F.eks. 'Arkiv' 'Etiketter' 'Følgere' osv... Størrelsen og fargene må dere prøve ut selv.
Når du har laget ferdig overskriften, kommer det opp et bilde, samt noen HTML koder. Det du gjør er å lagre bildet på PC'en din, for så å laste det opp i sidebaren din. Ergo blir bildet til overskriften over de forskjellige tingene i sidemenyen din. Husk bare på å gå inn på f.eks. etikke-aplikasjonen og fjern overskriften som står lagret der. Hvis ikke blir det dobbelt opp med overskrift. Og det vil vi vel ikke ha?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Men så kommer det en liten utfordring. Og det er å få minsket mellomrommet mellom bildet vi bruker til overskriften og selve aplikasjonene. Hvis du har en stiplet skillelinje mellom hver aplikasjon, bør denne fjernes for at det skal bli finest mulig... Løsningen er som følger:

Gå på utforming -> rediger HTML og finn følgende sted:
Så fjerner vi skille-linjen:

Når linjen er fjernet, er det på tide å minske mellomrommet mellom de forskjellige gadgetene. Det gjøres på de to linjene under den linjen vi nettopp fjernet:
Jeg har endret mine til 0.1em... Det er vel det minste mellomrommet du kan ha. Det er opp til deg hva du synes er fint. Så det er bare å prøve seg frem, ved å øke tallet. (eks: 0.2em eller 0.9em eller 1em)

Så! :) Det var det! Lykke til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar